Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за смяна на крушки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за смяна на крушки

Става въпрос за тея в плафоните, че ме дразнят, че светят жълто някой да каже как се разглабят и ако може модела им за да ги взема преди да почна да сменям, плюс тези при задният номер как се сменят и какви са, че и те ме дразнят, че светят жълто, воубще всичко жълто светещо по-колата Мигачи съм си поръчал черни.
    Alfa Romeo GTV 150hp

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
    Става въпрос за тея в плафоните, че ме дразнят, че светят жълто някой да каже как се разглабят и ако може модела им за да ги взема преди да почна да сменям, плюс тези при задният номер как се сменят и какви са, че и те ме дразнят, че светят жълто, воубще всичко жълто светещо по-колата Мигачи съм си поръчал черни.
    за плафоните незнам колега не съм ги отварял.но какви са тези черни мигачи дай малко повече инфо и от каде ги поръча.мерси предварително
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Плафона от дясно има малко зарязано в пластмасата където да навреш отверката И аз не съм го отварял моя ,но т'ва го видях в менюъла. Отзаде на номера самите плафончета се местят на ляво ли беше на дясно ли беше не помня и падат ,разгледай и ще им хванеш цаката.
      А мойте мигачи пък са бели В алфисти.нет има и бели и черни ,другаде не съм срещал.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
        Плафона от дясно има малко зарязано в пластмасата където да навреш отверката И аз не съм го отварял моя ,но т'ва го видях в менюъла. Отзаде на номера самите плафончета се местят на ляво ли беше на дясно ли беше не помня и падат ,разгледай и ще им хванеш цаката.
        А мойте мигачи пък са бели В алфисти.нет има и бели и черни ,другаде не съм срещал.
        Мда, така се отваря.
        Аз скоро имах случка.
        На една тренировка на бейзбол една топка мега яко се разби в предното ми стъкло...за щастие нито се счупи, нито се пукна предното стъкло....единствената "щета" беше, че от ударната вълна вътре беше ми паднало само стъкалцето на плафона.....та штраквайки го обратно видях, че така му е механизма
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

То голям удар си е било това чак плафона да се разглоби.
          П.П. Бас хващам ,че не я паркираш повече там
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

предното стъкло май си е доста здраво то ясно че е триплекс но на мойто бяха хвърлили една тухла парче от тухла и не се с чупи но останаха драскотини но на този дето хвърли тухлата му се счупи главата
            Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 23:52.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
              То голям удар си е било това чак плафона да се разглоби.
              П.П. Бас хващам ,че не я паркираш повече там
              Паркирам я на 200 метра вече....тогава имаше 50 коли на паркинга и 2 пъти удари моята....та си викам да не предизвиквам съдбата...по-далечко вече ))
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Working...
              X